“Performance-grade intelligente elektriske SUV-VOYAH FREE” debuterte i Europa etter å ha solgt godt i Kina i over ett år. Den 11.juni 2022 åpnet VOYAH Showroom, som ligger i Klingenberggt. 7 i hjertet av Oslo. Denne dagen var over 100 mennesker, inkludert gjester, media og kunderepresentanter, samlet for å være vitne til den offisielle lanseringen av den “Performance-level intelligente elektriske SUV-en” VOYAH FREE og det “elektriske luksusflaggskipet MPV” VOYAH Dream.

Bildetekst: Det første utenlandske VOYAH Showroom ligger i sentrum av Oslo, Norge, med VOYAH FREE avduket i Norge.

Lu Fang, CEO og CTO i VOYAH Automobile sa, “VOYAH, et eksklusivt nytt energimerke lansert av Dongfeng Motor Group, er forpliktet til den perfekte integrasjonen av kjøreytelse og intelligent teknologi, for å forme den verdensomspennende innflytelsen til kinesiske merker,”. VOYAH kommer til å benytte seg av Dongfengs formidable internasjonale ressurser, unike teknologi og forretningsmodell i fremtiden for å gi en ny opplevelse av intelligente elektriske kjøretøy.

“Folk beundrer VOYAHs vakre aerodynamiske linjer, karakteristiske designkonsept og oppdagelsesånden som ligger i den orientalske myten om den store hauken som strekker ut vingene,” sa Torje Aleksander Sulland, administrerende direktør i Electric Way, en norsk distributør av VOYAH. Den enorme ytelsen, ultimate kjøregleden, sikkerhetsteknologiene og den elektriske opplevelsen av høy kvalitet til VOYAH FREE gjør også kjøringen trygg og sikker. Vi tror at folk i Norden vil favorisere VOYAH.”

Den første VOYAH-bilmodellen som skal sendes til Europa, VOYAH FREE, er i forenlig med Norges lokale geografiske klima, miljøverntilnærming og markedsetterspørsel etter avanserte elektriske biler. Med jevn batteriytelse har VOYAH FREE en energifordel sammenlignet med super-running. Den har også 100 mm justerbar luftfjæring opp og ned, og smart firehjulsdrift i hele kjøretøyet. Den matcher de fire kjøremodusene «økonomi, komfort, høy effektivitet og outing», tilpasser seg komplekse veiforhold og tilfredsstiller norske brukere på ulike måter.

Det første internasjonale VOYAH Showroom inkorporerer VOYAH-merkekonseptet, og det viser “temperaturfølsom vitenskap” gjennom den strålende blandingen av levende tekstur, fremtidig teknologi og kinesiske komponenter. Ifølge rapporter vil norske forbrukere kunne planlegge en VOYAH GRATIS prøvekjøring like etter åpningen av Oslo VOYAH Showroom. Det norske markedet starter massedistribusjon av nye biler i fjerde kvartal i år.

Similar Posts