China Council for Promotion of International Trade og Ecuadors internasjonale handelsdepartementer vil være vertskap for det 15. China-Latin America Entrepreneurs Summit 14. og 15. desember 2022. Dongfeng Motor ble invitert til toppmøtet som den eneste utstilleren i bilindustrien, og dens emblematiske modeller, VOYAH FREE og DONGFENG E70, ble levert der.

De siste årene har Dongfeng Motor grepet muligheten til å bidra til det grønne skiftet i globale markeder og fått eksporten av nye energikjøretøyer til å akselerere. Ifølge den siste rapporten fra Ecuadorian Automobile Industry Chamber of Commerce, var splitter nye Kina-biler populære i Ecuador i første halvdel av dette året, og sto for omtrent 40% av markedsandelen. Dongfeng Motor, den eneste utstilleren av bilindustrien på dette toppmøtet, ønsket velkommen til Ecuadors president, presidenten for Kinas råd for fremme av internasjonal handel og representanter fra flere handelskamre. Mainstream media fra inn- og utland samlet seg til Dongfeng Motor-paviljongen for å rapportere om kjøretøyene som ble vist.

Det er velkjent at Dongfeng-merket har en førstegangsfordel i det lokale elbilmarkedet i Ecuador og ble sendt dit på et tidlig stadium gjennom ulike prosjektsamarbeid, noe som er svært gunstig for merkevareimage. DONGFENG E70, RICH 6, VOYAH FREE og flere Dongfeng-modeller er tilgjengelige i Ecuador. Ikke bare gjorde VOYAH FREE en fantastisk opptreden med utstillingsbil på dette toppmøtet, men DONGFENG E70 spilte også en nøkkelrolle i å motta en utpekt bil for toppmøtet.

VOYAH FREE og DONGFENG E70 deltok på utstillingen

Bortsett fra Ecuador, har Dongfeng Motor aggressivt utvidet sin markedstilstedeværelse i mange år, kraftig integrert i andre søramerikanske markeder som Chile og Peru, og oppnådd bemerkelsesverdig suksess.

Dongfeng Motor vil fortsette å ta i bruk de tre strategiene “eksport av hele kjøretøy”, “internasjonalt merke” og “forsyningskjede tjeneste” som støtte for å drive forsyningskjedetjenesten til å “gå globalt” og realisere det trygge, sunne og bærekraftige utvikling av utenlandsk selskap. Dongfeng Motor vil fortsette å oppmuntre til internasjonal forretningsutvikling av høy kvalitet, og gjøre alt for å legge ut strategiske markeder, dyrke nye markeder og være “fortropp” for kinesiske kjøretøymerker i fremtiden.

 

Similar Posts