2023 Global Dongfeng Dealership Summit begynte 17. april i Wuhan, Hubei-provinsen, Kina. Over 100 personer fra over 30 land og regioner, inkludert Chile, Norge, Saudi-Arabia og Vietnam, deltok på toppmøtet for å lære om Dongfengs oversjøiske forretningsutviklingsstrategi, teknologiske forsknings- og utviklingsresultater, produktplanlegging og så videre, for å videreføre bygge konsensus, utdype samarbeid og felles utvikling.

2023 Global Dongfeng Dealership Summit startet

En rapport med tittelen “New Leap, Build Dream, Win Future” ble presentert på toppmøtet, og utviklingen av Dongfengs utenlandske virksomhet i 2022 ble gjennomgått, samt de mellomlange og langsiktige målene for Dongfengs utenlandske forretningsutvikling og nøkkelarbeid tiltak for de neste tre årene. Etter det ble den primære uavhengige merkevarestrategien, produktene og teknologiene introdusert.

På toppmøtet viste Dongfeng også de representative produktene og kjernedrivverksproduktene fra hele avdelingen, som ble sett og rost av utenlandske forhandlere og partnere.

Den pågående utvidelsen av oversjøiske markeder og den vellykkede etableringen av merkevareimage er uløselig knyttet til innsatsen til hver forhandlerpartner. Under toppmøtet ble det holdt en prisutdeling for å anerkjenne fremragende forhandlerpartnere som bidro betydelig til Dongfengs utenlandske virksomhet i 2022. Deltakere på toppmøtet uttalte at de ville samarbeide med Dongfeng for å nå nye mål.

Til slutt, etter å ha ønsket velkommen og takket de utenlandske forhandlerne, uttalte Dongfengs leder at Dongfeng alltid ville sette kundene først, ta initiativ til å omfavne elektrifisering, fortsette å bygge bedriftens kjernekonkurranseevne og øke tilliten til utenlandske forhandlere.

Etter toppmøtet ble det holdt et mer detaljert produktintroduksjonsmøte, og utenlandske forhandlere ble invitert til å besøke Dongfengs hovedkvarter, tekniske senter og uavhengige merkevarefabrikk, samt prøvekjøre ulike modeller.

Dongfeng vil følge den “langsiktige doktrinen” i fremtiden, utdype oversjøiske markeder, øke nivået av lokaliseringssamarbeid mellom forhandlere og investorer gjennom rask utvikling av kjerneelementer som varer, kanaler, markedsføring og tjenester, og lokalisering, og dele utenlandske utviklingsprestasjoner med forhandlere og partnere for en vinn-vinn fremtid.

 

Similar Posts