Dongfeng Brand Night og introduksjonen av selskapets nye SHINE MAX- og AX7 MACH-kjøretøy fant sted i Jeddah, Saudi-Arabia, kvelden 5. oktober 2022. Debuten av nye Dongfeng-produkter ble vitne til over 300 gjester, inkludert over 70 medierepresentanter fra saudiarabiske myndigheter, banker, distributører og VIP-kunder.

Dongfengs to nye biler er anerkjent av saudiske kunder

UMAs daglige leder Walid, distributøren av Dongfeng i Saudi-Arabia, fortalte om historien til samarbeidet mellom UMA og Dongfeng, samt fremtidige markedsekspansjonsplaner under avdukingen av de nye kjøretøyene.

Midtøstregionens markedsrepresentant for Dongfeng Motor Corporation diskuterte selskapets styrker og internasjonale ekspansjon mens han kunngjorde Dongfengs planer om å øke investeringene i Saudi-Arabia og gjøre det om til et av dets viktigste internasjonale markeder. Dongfeng lett nyttekjøretøy og andre modeller ble vist der samtidig.

Dongfeng AEOLUS sin “RACE DNA” og stormestetiske design ga opphav til Dongfeng SHINE MAX og AX7 MACH, som har Mach drivlinjer som ble uavhengig utviklet og laget av Dongfeng. De kan møte saudiske kunders produktkrav og gi det lokale bilmarkedet et bedre utvalg av kvalitet og verdi takket være deres karakteristiske estetiske designfølelse og utmerkede produktytelse.

Over 200 VIP-gjester tok Dongfeng SHINE MAX og AX7 MACH for en prøvetur 6. oktober på banen i Jeddah, og opplevde den avanserte teknologien, sikkerheten og komforten til disse kjøretøyene.

“Dongfeng Motor Corporation, en av de tre store bilgruppene i Kina, det er min ære å bli invitert hit i dag,” sa Ahmed Aljohani, leder for en lokal bildistributør. Kinesiske merker er blitt mer etablert i Saudi-Arabia de siste årene, og kinesiske varer blir mer kjente og populære. Det blir bare bedre og bedre, etter min mening. Vi ønsker å gi kundene i Saudi-Arabia en rekke Dongfeng-produkter.

Direktesendinger av kampanjen ble umiddelbart gjort tilgjengelig på Facebook, Instagram, YouTube, SnapChat og andre plattformer av saudiske mainstream-medier som Auto Saudi, Motory og First Auto. Kommunikasjon i sosiale medier og andre tiltak vil da gradvis komme på plass. Dongfeng vil fortsette å utvide nettverket sitt, forbedre opplevelsen og gi saudiske kunder bedre varer og tjenester.

 

Similar Posts