Kvällen den 5 oktober 2022, Saudisk tid, höll Dongfeng Brand Night och lanserade nya fordon från Dongfeng SHINE MAX och AX7 MACH i Jeddah, Saudiarabien. Över 300 gäster och över 70 mediarepresentanter från saudiska regeringstjänstemän, banker, distributörer och VIP-kunder bevittnade lanseringen av nya Dongfengs produkter.

Dongfengs två nya bilar erkänns av saudiska kunder

Vid lanseringsceremonin för de nya fordonen introducerade UMA general manager Mr Walid, distributören av Dongfeng i Saudiarabien, samarbetserfarenheten mellan UMA och Dongfeng och framtida marknadsexpansionsplan.

Dongfeng Motor Corporations marknadsrepresentant i Mellanöstern introducerade Dongfengs styrka och utomeuropeiska utveckling och sa att Dongfeng planerar att lägga mer resurser och produkter på den saudiska marknaden och bygga Saudiarabien till Dongfeng Motors utomeuropeiska strategiska marknad. På plats visades Dongfeng’s lättare kommersiella fordon och andra modeller samtidigt.

Dongfeng SHINE MAX och AX7 MACH härstammar från Dongfeng AEOLUS” RACE DNA ” och storm estetiska design, som har Mach drivlina oberoende utvecklats och produceras av Dongfeng. Med distinkt designestetisk känsla och utmärkt produktprestanda kan de möta saudiska kunders efterfrågan på produkter och ge ett bättre val av kvalitet och värde för den lokala bilmarknaden.

Den 6 oktober, Saudisk tid, provade över 200 specialgäster provkörningen på körbana i Jeddah och upplevde den smarta tekniken, säkerheten och komforten hos Dongfeng SHINE MAX och AX7 MACH.

Ahmed Aljohani, chef för en lokal bildistributör, sa: “Dongfeng Motor Corporation, en av de tre stora bilgrupperna i Kina, det är min ära att bli inbjuden här idag. Under de senaste åren har kinesiska varumärken blivit alltmer mogna för den Saudiarabiska marknaden, och kinesiska produkter blir alltmer erkända och favoriserade. Jag tror att det blir bättre och bättre. Vi vill introducera flera olika Dongfeng-produkter till Saudiarabien och betjäna kunder.”

Saudiska media som Auto Saudi, Motory och First Auto sände live och släppte kampanjen på Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat och andra plattformar omedelbart. Därefter kommer sociala mediekommunikation och andra aktiviteter att lanseras gradvis. Dongfeng kommer att fortsätta utöka sitt nätverk, förbättra sin erfarenhet och tillhandahålla bättre produkter och tjänster för Saudiska kunder.

 

Similar Posts